Roliga julklappar till honom

Roliga julklappar till män finns det gott om, oavsett om mannen i ditt liv är din pojkvän, bror, kompis eller pappa. Det finns mycket att välja bland i alla prisklasser och prylar som passar alla olika smaker och stilar. Många män är teknikintresserade och på CoolStuff.se finns det gott om roliga julklappar för alla data- och teknikintresserade. En del saker är riktigt smarta, som en adapter som gör att man kan koppla in en gammal video till datorn och därefter bränna ut alla gamla VHS-filmer till DVD istället. Andra saker känns lite onödiga, men väldigt roliga. Ett exempel är en muggvärmare som kopplas in till USB-uttaget på datorn, så man slipper att kaffet kallnar medan man fastnar framför datorn. Eller en USB-fläkt som kan ställas in så att det fläktar skönt mot den som sitter vid datorn.

Dashboard Monk

Dashboard Monk
99.00SEK

Varför inte ha en belåten munk på instrumentbrädan? Låt honom gunga i takt med guppen! Vi är glada att kunna presentera ännu en produkt som du inte visste att du behövde. Information om Dashboard Monk Ca 12 cm hög Fästs enkelt med plattan

 
 

Killar burkar gilla olika praktiska prylar. En riktigt smart sak som bör hänga på varje mans nyckelknippa är en Utili-key. Detta är ett multiverktyg som innehåller sågblad, kniv, tre olika skruvmejslar och kapsylöppnare. Kan det bli bättre?

Många män uppskattar goda drycker. Varför inte ge honom en upplevelse i form av vinprovning, ölprovning eller whiskeyprovning. Kan med fördel kombineras med att ge bort en god flaska drickbart till honom. Fina glas att njuta av vinet eller whiskeyn i brukar också vara uppskattat. Sport och snabba bilar är också något som många män dras till. Köp honom ett presentkort så han får se sitt favoritlag spela, eller låt honom testa att köra rallybil i ett lopp. Det kan bli till ett minne han sällan glömmer.