Roliga julklappar till honom

Roliga julklappar till män finns det gott om, oavsett om mannen i ditt liv är din pojkvän, bror, kompis eller pappa. Det finns mycket att välja bland i alla prisklasser och prylar som passar alla olika smaker och stilar. Många män är teknikintresserade och på CoolStuff.se finns det gott om roliga julklappar för alla data- och teknikintresserade. En del saker är riktigt smarta, som en adapter som gör att man kan koppla in en gammal video till datorn och därefter bränna ut alla gamla VHS-filmer till DVD istället. Andra saker känns lite onödiga, men väldigt roliga. Ett exempel är en muggvärmare som kopplas in till USB-uttaget på datorn, så man slipper att kaffet kallnar medan man fastnar framför datorn. Eller en USB-fläkt som kan ställas in så att det fläktar skönt mot den som sitter vid datorn.

Självlysande Hockeymask

Självlysande Hockeymask
69.00SEK

En klassisk skräckmask som använts i ett antal filmer. Hockeymasken är självlysande för att skapa ett ännu mer rysligt intryck i mörkret. Smyg dig nära inpå ditt offer och få honom/henne rejält förskräckt!

Skelett Hängande Brudgum

Skelett Hängande Brudgum
89.00SEK

Ibland går inte äktenskapet som man tänkt sig... Här har du en giftigt snygg dekoration till halloweenfesten. Häng honom i hallen så gästerna får den rätta känslan direkt när de kliver innanför dörren!

Star Wars R2-D2 Flaskpropp

Star Wars R2-D2 Flaskpropp
99.00SEK

Söt liten flaskpropp eller flaskkork till vinflaskan eller en annan flaska som behöver korkas igen. Proppen ser ut som en liten R2-D2 och gör att man direkt blir glad när man ser honom! Ett fantastiskt alternativ till gamla tråkiga korkar. Mäter cirka 3cm hög.

Zorro Mask

Zorro Mask
59.00SEK

Zorro gjorde sin debut redan 1919 och historierna utspelade sig oftast i Los Angeles när det var under mexikanskt styre. Idag är Zorro en så stor ikon av popkulturen att alla vet vem det är och hans kända motiv när han skär ett Z i skurkars kläder, även om de inte ens sett eller läst en enda historia med honom. Klä ut dig till den sluge räven Zorro på nästa maskerad. Men lev inte in dig i din roll allt för mycket och börja skära Z:an i folks kläder. Det uppskattas nog inte!

VADERS LITTLE PRINCESS VYKORTSBOK

VADERS LITTLE PRINCESS VYKORTSBOK
99.00SEK

Vaders Little Princess Vykortsbok är det ultimata samlarobjektet från den berömda filmen Star Wars. Samlingen av vykort är fylld med far och dotter-stunder mellan Darth Vader, Dark Lord of the Sith, och hans rebelliska dotter, Leia. En perfekt present till din dotter eller pappa. Information om Vaders Little Princess Vykortsbok 30 kort Publicerad maj 2014

BEST DAD IN THE WORLD DRINKUNDERLÄGG

BEST DAD IN THE WORLD DRINKUNDERLÄGG
39.00SEK

Drinkunderlägget som blir den perfekta lilla farsdagspresenten! Påminn din pappa att han är världens västa pappa, inte bara på fars dag, utan alla dagar! (Ja, alla dagar han använder drinkunderlägget i alla fall.) Säljs styckvis.

 
 

Killar burkar gilla olika praktiska prylar. En riktigt smart sak som bör hänga på varje mans nyckelknippa är en Utili-key. Detta är ett multiverktyg som innehåller sågblad, kniv, tre olika skruvmejslar och kapsylöppnare. Kan det bli bättre?

Många män uppskattar goda drycker. Varför inte ge honom en upplevelse i form av vinprovning, ölprovning eller whiskeyprovning. Kan med fördel kombineras med att ge bort en god flaska drickbart till honom. Fina glas att njuta av vinet eller whiskeyn i brukar också vara uppskattat. Sport och snabba bilar är också något som många män dras till. Köp honom ett presentkort så han får se sitt favoritlag spela, eller låt honom testa att köra rallybil i ett lopp. Det kan bli till ett minne han sällan glömmer.