Roliga julklappar till barnen

Barn uppskattar roliga julklappar. Om du frågar ett barn ifall det vill ha hårda eller mjuka julklappar så lär de flesta svara hårda, i hopp om att dessa ska vara roligare än de mjuka som oftast består av kläder. Hårda julklappar betyder oftast leksaker i barnens värld och utbudet av just detta är gigantiskt. På sidan Lekmer.se finns det ett mycket brett utbud av leksaker för alla åldrar. Pussel och spel är en höjdare som gör att hela familjen kan umgås tillsammans kring pusslet eller spelet, vilket många barn brukar uppskatta. Barn brukar också tycka om att härma de vuxna, så verktyg, städset, bak- och matlagningsgrejor kan vara roligt att få i julklapp. Böcker är också något som allt som oftast uppskattas av barnen.

Roliga leksaker till barn

Star Wars Logo Babybody

Star Wars Logo Babybody
159.00SEK

Star Wars är den mest ikoniska filmsaga som någonsin skapats, och kommer därför att ha en speciell plats i varje filmälskares hjärta. En science fiction-film som har underhållit oss i årtionden. Star Wars Logo Babybody kommer att se cool och snygg ut på ditt barn och du kommer att minnas dina barndomsminnen och spänningen i denna storslagna film. Information om Star Wars Logo Babybody 100% bomull Högkvalitativt tryck Tvättbar i maskin Färg: Svart & Oliv Storlek: (50-80)

BATMAN MINDRE BARN

BATMAN MINDRE BARN
359.00SEK

Du är inte för liten för att efterlikna Batman i sin svarta cape! Hoppa i den här dräkten, linda din mantel runt dig och ta på dig masken: Gotham City är nu ditt hem och du är klädd som en superhjälte!! Inkluderar Overall, huvudaccessoar och cape

Blöjtårta grå, alltid fri frakt

Blöjtårta grå, alltid fri frakt
529.00SEK

Uppskattad och rolig present,till en babyshower, eller som en "välkommen till världen" present. Våra blöjtårtor är vackert inslagna i cellofan med presentsnöre. Höjd ca 35 cm utan cellofan. Denna tvåvåningstårta innehåller: 23 Pampers blöjor 3-6 kg 1 Snuttefilt ca 70x70 cm oeko-tex, från Danska Pippi Ett örngott vit 28x35 cm Babyskallra från Teddykompaniet Tvättlapp ekologisk ca 25x25 cm Babystrumpor Presentkort på 20% vid ett köp ALLTID FRI FRAKT!

Blöjtårta rosa fjäder (fri frakt)

Blöjtårta rosa fjäder (fri frakt)
529.00SEK

Uppskattad och rolig present,till en babyshower, eller som en "välkommen till världen" present. Våra blöjtårtor är vackert inslagna i cellofan med presentsnöre. Höjd utan cellofan ca 35 cm. Denna tvåvåningstårta innehåller: 23 Pampers blöjor 3-6 kg Påslakan 70x80 cm(till vagn/vagga) Örngott 28x35 cm Babyskallra från Teddykompaniet Tvättlapp ekologisk ca 25x25 cm Babysockar Presentkort på 20% vid ett köp

GOAT COFFEE MUG

GOAT COFFEE MUG
299.00SEK

Java, svart guld, nattpassets bränsle eller juff. Kärt barn har många namn och vår allra käraste dryck är inget undantag. Kaffe är en välsignelse, som vi omsorgsfullt måste ta hand om. Det görs bäst med hjälp av den här muggen. Getmuggen håller värmen upp till två timmar. Den dyrbara drycken är 100 % skyddad från oönskat läckage. Och dessutom är det en eko-mugg ? uteslutande tillverkad av naturligt material. Drick ditt kaffe varmt, med stil och utan spill. Drick kaffet ur en getmugg. Mer information Drick ditt kaffe med stil Tillverkad av ekologiska material Håller värmen upp till 2 timmar 100 % läckageskydd Kan diskas i diskmaskin Mått(cm): 26,1(b) x 10,6(h) x 9,6(d)

Blöjtårta kanin beige (fri frakt)

Blöjtårta kanin beige (fri frakt)
529.00SEK

Uppskattad och rolig present,till en babyshower, eller som en "välkommen till världen" present. Våra blöjtårtor är vackert inslagna i cellofan med presentsnöre. Höjd utan cellofan ca 35 cm. Denna tvåvåningstårta innehåller: 23 Pampers blöjor 3-6 kg Snuttefilt ca 70x70 cm Örngott vit 28x35 cm Babyskallra från Teddykompaniet Tvättlapp ekologisk ca 25x25 cm Babysockar Presentkort på 20% vid ett köp

 
 

Även om barnen helst vill ha hårda paket så finns det mycket roliga kläder att köpa också. Utklädningskläder kan vara något skoj som ger barnet många roliga lekstunder. Om barnet har någon favoritfigur, som Hello Kitty, Stålmannen eller Pippi Långstrump så lär han eller hon tycka att det är jättekul att få en pyjamas eller tröja med den figuren på. Hittar du ingenting med just ditt barns favoritfigur så kan du alltid beställa en tröja med ett eget tryck på www.spreadshirt.net. Eller varför inte överraska barnet med en docka eller gosedjur, för även leksaker kan ju faktiskt vara mjuka ibland!

Upplevelser blev Årets julklapp 2008 och många barn uppskattar att få ett kort där det står att ni ska åka till ett visst ställe tillsammans, hela familjen. Exempelvis så kanske ni kan åka till en djurpark, badhuset, en äventyrslekpark, rida islandshäst eller gå på bio ihop. På så sätt ger du bort en fin present och samtidigt ett fint minne som barnet kan bära med sig.

Roliga leksaker till baby

There are no products in this category.