Roliga julklappar till barnen

Barn uppskattar roliga julklappar. Om du frågar ett barn ifall det vill ha hårda eller mjuka julklappar så lär de flesta svara hårda, i hopp om att dessa ska vara roligare än de mjuka som oftast består av kläder. Hårda julklappar betyder oftast leksaker i barnens värld och utbudet av just detta är gigantiskt. På sidan Lekmer.se finns det ett mycket brett utbud av leksaker för alla åldrar. Pussel och spel är en höjdare som gör att hela familjen kan umgås tillsammans kring pusslet eller spelet, vilket många barn brukar uppskatta. Barn brukar också tycka om att härma de vuxna, så verktyg, städset, bak- och matlagningsgrejor kan vara roligt att få i julklapp. Böcker är också något som allt som oftast uppskattas av barnen.

Roliga leksaker till barn

Gåbil/Plocklåda kanin (fri frakt)

Gåbil/Plocklåda kanin (fri frakt)
699.00SEK

Rolig kanin som både kan åkas på och användas som plocklåda.6 figurer i trä ska passas in i rätt öppning. Storlek 43x23x28 cm. Ålder 18 mån+ Från Small Foot Design.

Folieballong nappflaska it's a girl

Folieballong nappflaska it's a girl
49.00SEK

Rolig folieballong till en baby shower. ballongen fylls med helium om du vill att den ska flyga.(ingår ej) Storlek 44 x 82 cm Sugrör för att blåsa upp ballongen ingår

My Little Pony Cupcakeställ

My Little Pony Cupcakeställ
139.00SEK

Att fika kommer att bli ännu trevligare med det här cupcakestället med tema My Little Pony. Det har tre brickor i olika höjd som gör det här till ett superfint sätt att servera sina cupcakes på. Och barnen kommer givetvis att formligen älska det!

Avengers Kalsonger Barn

Avengers Kalsonger Barn
99.00SEK

Coola kalsonger för coola killar. En ensam superhjälte är oftast tillräckligt häftigt för de flesta. Två superhjältar är dubbelt så häftigt. Antalet i The Avengers är så häpnadsväckande att det knappt går att hantera. Superhjältar i överflöd! Det kvittar om din favorit är Iron Man, Captain America, Hulken eller någon annan. Just din favorit från The Avengers finns avbildad på kalsongerna. Så ta chansen och skaffa ett par fräcka kalsonger som hyllar superhjältarna från The Avengers. Mer information om Avengers Kalsonger Barn Fiber, 95 % bomull och 5 % elastan

BATMAN MINDRE BARN

BATMAN MINDRE BARN
359.00SEK

Du är inte för liten för att efterlikna Batman i sin svarta cape! Hoppa i den här dräkten, linda din mantel runt dig och ta på dig masken: Gotham City är nu ditt hem och du är klädd som en superhjälte!! Inkluderar Overall, huvudaccessoar och cape

Pick N Mix

Pick N Mix
139.00SEK

Har du alltid haft en söt tand? Du kommer att bli som ett barn när du ser dessa sockerbelagda geléer. Med detta mini-söta stativ med många olika diverse sockerbelagd gelé godis, kan du återuppleva de värdefulla minnena från din barndoms godisbutik. Unna dig denna själv eller ge bort som present till en vän.. Detaljer om Pick N Mix Ett miniatyr söt stativ Inkluderade Sötsaker Inkluderar en uppsättning tänger Finns i 1 storlek: 30cm lång (nio baljor av godis)

 
 

Även om barnen helst vill ha hårda paket så finns det mycket roliga kläder att köpa också. Utklädningskläder kan vara något skoj som ger barnet många roliga lekstunder. Om barnet har någon favoritfigur, som Hello Kitty, Stålmannen eller Pippi Långstrump så lär han eller hon tycka att det är jättekul att få en pyjamas eller tröja med den figuren på. Hittar du ingenting med just ditt barns favoritfigur så kan du alltid beställa en tröja med ett eget tryck på www.spreadshirt.net. Eller varför inte överraska barnet med en docka eller gosedjur, för även leksaker kan ju faktiskt vara mjuka ibland!

Upplevelser blev Årets julklapp 2008 och många barn uppskattar att få ett kort där det står att ni ska åka till ett visst ställe tillsammans, hela familjen. Exempelvis så kanske ni kan åka till en djurpark, badhuset, en äventyrslekpark, rida islandshäst eller gå på bio ihop. På så sätt ger du bort en fin present och samtidigt ett fint minne som barnet kan bära med sig.

Roliga leksaker till baby

There are no products in this category.