Roliga teknikjulklappar

För att öka bekvämligheten för någon som sitter ofta och länge framför datorn så finns det många roliga julklappar som kan kopplas in till datorns USB-port. På CoolStuff.se finns det mycket att välja bland. För den som har svårt att se datorns tangentbord i mörkret finns det olika lampor man kopplar in i datorn. För den som lätt blir stel i nacken finns ett massageredskap som kopplas in till USB-porten och ger dig en skön massage. Om din vän tillbringar många timmar framför datorn kan det vara skönt att ha ett litet minikylskåp intill datorn, där han eller hon kan förvara lite mat och dryck. Vilken lyx att få kylskåpskalla öl utan att behöva resa sig och gå in till köket.

3D-penna

3D-penna
250.00SEK

Framtiden är här! Nu kan du äntligen rita i 3D och skapa nya dimensioner i dina verk. Gör en miniatyr av Eiffeltornet, en plaststaty av ett lejon eller laga ett söndrigt plastföremål. Möjligheterna är många och eftersom du kan både rita lodrätt, vågrätt, diagonalt och på höjden så är det bara du som sätter begränsningarna på skapandet. 3D-pennan är den perfekta presenten till den konstnärliga rastlösa själen eller till dig som vill låta din egen kreativitet flöda! Kom igång och hitta inspiration genom att söka på olika videoklipp på till exempel Youtube.Pennan levereras med ABS-plasttrådar som är oljebaserade. ABS är en plast som stelnar snabbt och är enkel att rita med i luften. Utöver det kan du även använda dig av PLA-trådar. Dessa är biologiskt nedbrytbara och stelnar långsammare än ABS:n, därmed är PLA mer flexibel och formbar. Produktinformation:I paketet ingår 3D-penna, strömadapter och fyllningstråd.Fyllningstråden som medföljer är ABS-tråd i färgerna vitt, lila och gult.Endast ABS- och PLA-tråd ska användas till pennan.Justerbar temperatur: 60°C-230°CUppvärmningstid: 30-120 sekunderStrömförbrukning vid användning: 12V/3APennans längd: 18,5 cmDiameter på munstycket: 0,7 mmLämplig för barn över 8 år. Barn bör använda produkten under en vuxens uppsyn.

SkimSafe Bank- & Kreditkortsskydd

SkimSafe Bank- & Kreditkortsskydd
299.00SEK

Smidigt skydd för dina betalkort Lika enkelt som det är för dig att blippa ditt kort i kassan, lika enkelt är det för en tjuv att komma åt dina kortuppgifter på upp till 1 meters avstånd. SkimSafe är ett smart och effektivt skydd mot kortbedrägerier och trådlös skimning. SkimSafes skyddskort ser ut som ett vanligt kreditkort och placeras i din plånbok, korthållare eller mobilfodral och skyddar dina betalkort. Skyddskortets störsändare aktiveras när någon försöker läsa av dina kort och gör din kortinformation oläsbar. Med SkimSafe ligger dina betalkort säkert i plånboken.Placeras enkelt i din plånbok jämte dina andra kortPassar alla plånböcker, korthållare och mobilskalTotalt 6 cm skyddBatterilös

Magnetisk mobilhållare för bilen

Magnetisk mobilhållare för bilen
249.00SEK

Smidig, enkel och diskretSnabb monteringStark magnetDenna snygga och diskreta mobilhållare är perfekt när du använder mobilen som gps eller vill ha den nära till hands vid bilkörning. Hållaren kläms fast direkt på bilfläktens fläktgaller och kan sitta både vertikalt och horisontellt. Det starka magnetiska huvudet håller mobilen på plats.För att mobilen skall sitta fast ordentligt medföljer det två metallplattor. Om du har skal på mobilen kan du lägga in den rektangulära plattan innanför skalet och om du saknar skal kan du istället fästa den cirkulära metallplattan med dubbelhäftande tejp direkt på mobilens baksida.Mobilhållaren har en snygg och diskret design som smälter in bilens interiör och hållaren tas enkelt loss och kan således flyttas mellan olika bilar.Passar de allra flesta bilfläktar på marknaden upp till ca 0,5 cm i tjocklek.Paketet innehåller:1 st magnetiskt fäste för bilfläkten.1 st rund metallplatta för permanent montering direkt på mobilens baksida.1 st rektangulär metallplatta för tillfällig placering mellan mobil och mobilskal.

Autoparktime

Autoparktime
399.00SEK

Automatisk p-skivaSlipp onödiga böterSmart funktion för "framflyttad" parkeringstid Autoparktime 4 och Autoparktime 3 - automatisk parkeringsskiva.Är du trött på att få onödiga böter? Autoparktime är en helautomatisk P-skiva och ersätter P-skivor av papp. Med denna behöver du inte råka ut för att ha glömt att ställa in din P-skiva - Autoparktime sköter det åt dig helt automatiskt!Autoparktime har en avancerad rörelsesensor som känner av när bilen är i rullning. När du hittat en parkering och stått till i 20sek, visas först den aktuella tiden och efter ytterligare 20sekunder låser den in på närmsta kommande hel/halvtimme (enligt gällande sv. bestämmelser) och visar denna tid tills att du kör iväg med bilen igen. Tiden nollställs efter att bilen har varit i rullning i 20sek.Autoparktime levereras med tid och datum inställt från fabriken och ställer om sig själv till sommar och vintertid. När batterierna (AAA) behöver bytas efter ca 1.5-2 år, blinkar en röd lampa vid körning. Vid batteribyte måste tid och datum åter ställas in.Autoparktime 3- och Autoparktime 4 har samma funktioner men den senare modellen har blivit omjobbat och har en ny snygg design och en magnetisk fästfunktion som blivit prisbelönt med Good Design Awards som utdelas av Chicago Museum of Architecture and Design.

TechToys Rescue H2O

TechToys Rescue H2O
399.00SEK

Nu är den här! Med den senaste tekniken kan du nu äntligen lyfta och landa din helikopter på vatten. Techtoys Rescue H2O levererar dig en otrolig flygupplevelse. Utrustad med pontoner och inbyggt gyro för maximalt stabil flygning. Läcker design med häftiga blinkande lampor. 2.4 GHz radio. Passar användare från 14 år. Information om TechToys Rescue H2O Längd: 19,2 cm Höjd: 13 cm Bredd: 11,5 cm Vikt: 55 g Frekvens: 2,4 GHz radio Flygtid: 5 min Laddtid: 50-60 min Räckvidd: 30 m Batterikrav Helikopter: Li-ion 3.7V 250mAh (ingår) Radio: 6 x AA batterier (ingår ej)

Prylhittare

Prylhittare
195.00SEK

Parkoppla tag och din smartphoneHittar dina prylarKan användas som fjärrutlösare Aldrig mer en borttappad nyckel, telefon eller annan viktig pryl. Parkoppla prylhittaren med din smartphone och fäst den i prylen du är rädd för att tappa bort. Med iTracing App för iPhone och Android länkar du prylhittaren till din telefon via Bluetooth. Genom appen kan du aktivera en ljudsignal som skickas från prylhittaren. Om du inte kan hitta din telefon, dubbelklicka på knappen på prylhittaren för att aktivera en signal från din mobiltelefon.Du kan även använda prylhittaren för att aktivera telefonkamerans slutare. För att aktivera fjärrslutaren på telefonen, klicka på gruppfoto-alternativet på appen, komponera bilden och tryck på knappen på taggen för att ta bilden.

 
 

En annan rolig och smart grej är att köpa en bilkonverterare, som gör att din teknikintresserade vän kan använda sin bärbara dator i bilen. Det fungerar även på andra prylar som annars kräver en vanlig kontakt såsom mobilladdare eller vissa bärbara musikspelare. Smarta och roliga prylar att köpa är också adapters som gör att man kan konvertera sina gamla videofilmer, kassettband och LP-skivor till datorn för att sedan bränna ut dem på Dvd-skivor. På så sätt kan man bevara gamla minnen längre och faktiskt få användning av alla VHS-filmer och kasettband som idag bara ligger ock skräpar.

TV-spel och dataspel är ju också något som alltid brukar gå hem till den teknikintresserade. Numer är även gamla tv-spel inne igen, som Nintendos 8-bitars spelkonsol, där spelen med Super Mario Bros introducerades för första gången. Tänk att ge bort en riktig nostalgitripp i present! Annars är marknaden full av olika spel och konsoler och det finns garanterat någontign som passar