Roliga teknikjulklappar

För att öka bekvämligheten för någon som sitter ofta och länge framför datorn så finns det många roliga julklappar som kan kopplas in till datorns USB-port. På CoolStuff.se finns det mycket att välja bland. För den som har svårt att se datorns tangentbord i mörkret finns det olika lampor man kopplar in i datorn. För den som lätt blir stel i nacken finns ett massageredskap som kopplas in till USB-porten och ger dig en skön massage. Om din vän tillbringar många timmar framför datorn kan det vara skönt att ha ett litet minikylskåp intill datorn, där han eller hon kan förvara lite mat och dryck. Vilken lyx att få kylskåpskalla öl utan att behöva resa sig och gå in till köket.

Magnetisk mobilhållare för bilen

Magnetisk mobilhållare för bilen
249.00SEK

Smidig, enkel och diskretSnabb monteringStark magnetDenna snygga och diskreta mobilhållare är perfekt när du använder mobilen som gps eller vill ha den nära till hands vid bilkörning. Hållaren kläms fast direkt på bilfläktens fläktgaller och kan sitta både vertikalt och horisontellt. Det starka magnetiska huvudet håller mobilen på plats.För att mobilen skall sitta fast ordentligt medföljer det två metallplattor. Om du har skal på mobilen kan du lägga in den rektangulära plattan innanför skalet och om du saknar skal kan du istället fästa den cirkulära metallplattan med dubbelhäftande tejp direkt på mobilens baksida.Mobilhållaren har en snygg och diskret design som smälter in bilens interiör och hållaren tas enkelt loss och kan således flyttas mellan olika bilar.Passar de allra flesta bilfläktar på marknaden upp till ca 0,5 cm i tjocklek.Paketet innehåller:1 st magnetiskt fäste för bilfläkten.1 st rund metallplatta för permanent montering direkt på mobilens baksida.1 st rektangulär metallplatta för tillfällig placering mellan mobil och mobilskal.

GPS trygghetslarm

GPS trygghetslarm
1,799.00SEK

RealtidsspårningSamtalsfunktionPaniklarmAtt oroa sig för sina anhöriga är inte roligt men med ett trygghetslarm kan nu både användaren och anhöriga känna sig lugna. Vetskapen om att kunna etablera kontakt om något skulle hända är säkert och trygghetsingivande. Denna gps är fullmatad med viktiga och lätthanterliga funktioner. Med ett sms kan du som anhörig få aktuell position via google maps eller med ett samtal ringa upp och höra att allt är okej. För dig som använder trygghetslarmet kan du med en panikknapp larma och ringa upp tre stycken nummer tills någon svarar. Gpsen skickar sedan en realtidsposition till dessa nummer som visar var du befinner dig. Gpsen har även en falldetektor som känner av plötsliga fall och larmar via sms eller e-post till anhöriga som då direkt kan se att det inträffat.Tack vare Minifinder picos långa batteritid, upp till hela 20 dagars standbytid, gör att den är särskilt bra som trygghetslarm för nära och kära samt fungerar i hela världen tack vare sitt GSM/GPRS Quad-band stöd. Trygghetslarmet har smart fäste som gör att den även är väl lämpad att sättas fast på en nyckelknippa eller ha liggandes i resväskan för spårning av dina värdesaker.Sim-kort (Telia) är redan förinstallerat i enheten.Kortet kan enklast fyllas på med pengar via Telias hemsida.Övriga funktioner:Hastighetslarm - Larmar vid överskriden hastighetVibrationslarm - Larmar vid vibrationVirtuellt stängsel - Sätt upp en zon runt gpsen och få larm om gränsen överskridsRealtidsspårning via Tracktor - Tilläggstjänst, där du på en karta kan följa gpsen i realtid och se exakt var den befinner sig.

Netatmo termostat

Netatmo termostat
1,695.00SEK

Styr din värme från distans.Smart värme i ditt hem. Termostaten ställer ett program för att återspegla dina vanor. Tack vare Auto-Adapt funktionen av Netatmo, förutser det början av värmeperioderna beroende på ditt hushålls isolering och utomhustemperatur. På så sätt kan du dra nytta av rätt temperatur vid rätt tillfälle.EnergibesparingTermostaten minskar upp till 37% av din energiförbrukning och minskar ditt koldioxidavtryck. Varje månad låter din personliga energibesparingsrapport dig analysera din förbrukning och hjälper dig att planera din uppvärmning mer effektivt. Enkel installationGör det själv. Att installera din egen Netatmo Termostat är enkelt. Har du redan installerat en lampa eller en strömbrytare kommer detta vara en barnlek. Enkelt och snabbt, bör ta mindre än en timma att installera.Om du inte vill ta hand om installationen själv, be ett proffs. de kommer hem och tar hand om allt. Från installationen av termostaten till att den är ansluten till din smartphone kommer ta ungefär 30 min.Mycket bekvämtTermostaten kan antingen fästas på vägg eller användas trådlöst. Då kan du enkelt placera den vart du vill och flytta den när som helst. Justera temperaturen direkt på termostaten eller från distans via din smartphone, surfplatta eller dator. Den passar som utbyte av antingen väggmonterade eller trådlösa termostater eller som en helt ny. Kräver privat nätverk som är anslutet till Wi-Fi. Specifikationer:Stl 83x83x22mmTemperaturskala mätning 0°C till 50°CNoggrannhet ± 0,1°CInställbar temperaturskala 0°C till 30°CInställningsintervall 0,5°CKompatibelt med Wi-Fi 802.11 b/g/n (2,4GHz)Använder 3st AAA batterierKompatibel med gas, bränsle och vedpannorPaketet innehåller:TermostatMobilt stativ och väggfästeReläAdapter för värmepannaMonteringsplattaUSB kabel5 olika färgeskal3st AAA batterierMonteringsskruvarFör att kolla kompatibla hushåll, klicka härFör att se installationsvideo, klicka här

Watch Dogs T-Shirt Skull

Watch Dogs T-Shirt Skull
189.00SEK

Dedsec är en grupp hackare i öppen värld-äventyr videospel, Watch Dogs. Utan ansikte eller ledare och starka övertygelser och obestridliga kompetens som enda tillgångar, bedriver de sin tro på att tekniken är lika mycket till nytta för alla eller inte alls. Nu kan du även visa ditt stöd för Dedsec övertygelse med denna trendiga t-shirt.. Information om Watch Dogs T-Shirt Skull Hög kvalitet 100% krympfri bomull Långvarig fit Alla tryck är originaldesign och skrivs ut i en mycket tålig förfarande screentryck. Varje T-shirt är förpackad i en iögonfallande blisterförpackning för enkel presentation på blister väggar eller hyllor. förpackningar finns också i olika höjder och kan hålla ett DVD-fodral också, vilket gör det till ett bra val för buntar.

Prylhittare

Prylhittare
195.00SEK

Parkoppla tag och din smartphoneHittar dina prylarKan användas som fjärrutlösare Aldrig mer en borttappad nyckel, telefon eller annan viktig pryl. Parkoppla prylhittaren med din smartphone och fäst den i prylen du är rädd om eller lägg taggen i bilen för att komma ihåg var du parkerade!Med iTracing App för iPhone och Android länkar du prylhittaren till din telefon via Bluetooth. Om du tappar bort objektet kan du se på kartan var du sist tappade kontakten med taggen. När du kommer inom Bluetooth-räckvidd kan du genom appen aktivera en ljudsignal från prylhittaren och på så vis enkelt hitta din borttappade pryl. Om du inte kan hitta din telefon, dubbelklicka på knappen på prylhittaren för att aktivera en signal från din mobiltelefon. Du kan även använda prylhittaren för att aktivera telefonkamerans slutare. För att aktivera fjärrslutaren på telefonen, klicka på gruppfoto-alternativet på appen, komponera bilden och tryck på knappen på taggen för att ta bilden.

SkimSafe Bank- & Kreditkortsskydd

SkimSafe Bank- & Kreditkortsskydd
299.00SEK

Smidigt skydd för dina betalkort Lika enkelt som det är för dig att blippa ditt kort i kassan, lika enkelt är det för en tjuv att komma åt dina kortuppgifter på upp till 1 meters avstånd. SkimSafe är ett smart och effektivt skydd mot kortbedrägerier och trådlös skimning. SkimSafes skyddskort ser ut som ett vanligt kreditkort och placeras i din plånbok, korthållare eller mobilfodral och skyddar dina betalkort. Skyddskortets störsändare aktiveras när någon försöker läsa av dina kort och gör din kortinformation oläsbar. Med SkimSafe ligger dina betalkort säkert i plånboken.Placeras enkelt i din plånbok jämte dina andra kortPassar alla plånböcker, korthållare och mobilskalTotalt 6 cm skyddBatterilös

 
 

En annan rolig och smart grej är att köpa en bilkonverterare, som gör att din teknikintresserade vän kan använda sin bärbara dator i bilen. Det fungerar även på andra prylar som annars kräver en vanlig kontakt såsom mobilladdare eller vissa bärbara musikspelare. Smarta och roliga prylar att köpa är också adapters som gör att man kan konvertera sina gamla videofilmer, kassettband och LP-skivor till datorn för att sedan bränna ut dem på Dvd-skivor. På så sätt kan man bevara gamla minnen längre och faktiskt få användning av alla VHS-filmer och kasettband som idag bara ligger ock skräpar.

TV-spel och dataspel är ju också något som alltid brukar gå hem till den teknikintresserade. Numer är även gamla tv-spel inne igen, som Nintendos 8-bitars spelkonsol, där spelen med Super Mario Bros introducerades för första gången. Tänk att ge bort en riktig nostalgitripp i present! Annars är marknaden full av olika spel och konsoler och det finns garanterat någontign som passar