Roliga teknikjulklappar

För att öka bekvämligheten för någon som sitter ofta och länge framför datorn så finns det många roliga julklappar som kan kopplas in till datorns USB-port. På CoolStuff.se finns det mycket att välja bland. För den som har svårt att se datorns tangentbord i mörkret finns det olika lampor man kopplar in i datorn. För den som lätt blir stel i nacken finns ett massageredskap som kopplas in till USB-porten och ger dig en skön massage. Om din vän tillbringar många timmar framför datorn kan det vara skönt att ha ett litet minikylskåp intill datorn, där han eller hon kan förvara lite mat och dryck. Vilken lyx att få kylskåpskalla öl utan att behöva resa sig och gå in till köket.

GPS trygghetslarm

GPS trygghetslarm
1,799.00SEK

RealtidsspårningSamtalsfunktionPaniklarmAtt oroa sig för sina anhöriga är inte roligt men med ett trygghetslarm kan nu både användaren och anhöriga känna sig lugna. Vetskapen om att kunna etablera kontakt om något skulle hända är säkert och trygghetsingivande. Denna gps är fullmatad med viktiga och lätthanterliga funktioner. Med ett sms kan du som anhörig få aktuell position via google maps eller med ett samtal ringa upp och höra att allt är okej. För dig som använder trygghetslarmet kan du med en panikknapp larma och ringa upp tre stycken nummer tills någon svarar. Gpsen skickar sedan en realtidsposition till dessa nummer som visar var du befinner dig. Gpsen har även en falldetektor som känner av plötsliga fall och larmar via sms eller e-post till anhöriga som då direkt kan se att det inträffat.Tack vare Minifinder picos långa batteritid, upp till hela 20 dagars standbytid, gör att den är särskilt bra som trygghetslarm för nära och kära samt fungerar i hela världen tack vare sitt GSM/GPRS Quad-band stöd. Trygghetslarmet har smart fäste som gör att den även är väl lämpad att sättas fast på en nyckelknippa eller ha liggandes i resväskan för spårning av dina värdesaker.Sim-kort laddat med 50:- (Telia) ingår. Övriga funktioner:Hastighetslarm - Larmar vid överskriden hastighetVibrationslarm - Larmar vid vibrationVirtuellt stängsel - Sätt upp en zon runt gpsen och få larm om gränsen överskridsRealtidsspårning via Tracktor - Tilläggstjänst, där du på en karta kan följa gpsen i realtid och se exakt var den befinner sig.

Magnetisk mobilhållare för bilen

Magnetisk mobilhållare för bilen
249.00SEK

Smidig, enkel och diskretSnabb monteringStark magnetDenna snygga och diskreta mobilhållare är perfekt när du använder mobilen som gps eller vill ha den nära till hands vid bilkörning. Hållaren kläms fast direkt på bilfläktens fläktblad och kan sitta både vertikalt och horisontellt. Det starka magnetiska huvudet håller mobilen på plats.För att mobilen skall sitta fast ordentligt medföljer det två metallplattor. Om du har skal på mobilen kan du lägga in den rektangulära plattan innanför skalet och om du saknar skal kan du istället fästa den cirkulära metallplattan med dubbelhäftande tejp direkt på mobilens baksida.Mobilhållaren har en snygg och diskret design som smälter in bilens interiör och hållaren tas enkelt loss och kan således flyttas mellan olika bilar.Passar de allra flesta bilfläktar på marknaden upp till ca 0,5 cm i tjocklek.Paketet innehåller:1 st magnetiskt fäste för bilfläkten.1 st rund metallplatta för permanent montering direkt på mobilens baksida.1 st rektangulär metallplatta för tillfällig placering mellan mobil och mobilskal.

Wired Selfie Stick mixed color

Wired Selfie Stick mixed color
29.00SEK

Den här produkten kräver väl egentligen ingen extra presentation?Alla vet väl hur viktigt det är att få till den där perfekta bilden med polarna eller med utsikt över stranden? Ibland finns helt enkelt ingen i närheten som kan hålla kameran till dig. Det är just då du behöver ha en selfiestick.Den här stickan har en teleskoparm som du kan dra ut till 51cm, bara 14 cm ihopfälld - så den är oerhört enkel att få med sig.Du sätter sladden som sitter i toppen av selfiepinnen i 3,5mm uttaget på din mobil. Sen är det bara att klicka iväg!Finns i flera olika fräscha färger.Levereras osorterat!

Prylhittare

Prylhittare
195.00SEK

Parkoppla tag och din smartphoneHittar dina prylarKan användas som fjärrutlösare Aldrig mer en borttappad nyckel, telefon eller annan viktig pryl. Parkoppla prylhittaren med din smartphone och fäst den i prylen du är rädd för att tappa bort. Med iTracing App för iPhone och Android länkar du prylhittaren till din telefon via Bluetooth. Genom appen kan du aktivera en ljudsignal som skickas från prylhittaren. Om du inte kan hitta din telefon, dubbelklicka på knappen på prylhittaren för att aktivera en signal från din mobiltelefon.Du kan även använda prylhittaren för att aktivera telefonkamerans slutare. För att aktivera fjärrslutaren på telefonen, klicka på gruppfoto-alternativet på appen, komponera bilden och tryck på knappen på taggen för att ta bilden.

ABS filaments 3D penna

ABS filaments 3D penna
10.00SEK

Extra påfyllnadstråd till vår 3D-penna, 809456!Totalt 25 meter5 meter svart5 meter vit5 meter blå5 meter grön5 meter röd

Autoparktime

Autoparktime
399.00SEK

Automatisk p-skivaSlipp onödiga böterSmart funktion för "framflyttad" parkeringstid Autoparktime 4 och Autoparktime 3 - automatisk parkeringsskiva.Är du trött på att få onödiga böter? Autoparktime är en helautomatisk P-skiva och ersätter P-skivor av papp. Med denna behöver du inte råka ut för att ha glömt att ställa in din P-skiva - Autoparktime sköter det åt dig helt automatiskt!Autoparktime har en avancerad rörelsesensor som känner av när bilen är i rullning. När du hittat en parkering och stått till i 20sek, visas först den aktuella tiden och efter ytterligare 20sekunder låser den in på närmsta kommande hel/halvtimme (enligt gällande sv. bestämmelser) och visar denna tid tills att du kör iväg med bilen igen. Tiden nollställs efter att bilen har varit i rullning i 20sek.Autoparktime levereras med tid och datum inställt från fabriken och ställer om sig själv till sommar och vintertid. När batterierna (AAA) behöver bytas efter ca 1.5-2 år, blinkar en röd lampa vid körning. Vid batteribyte måste tid och datum åter ställas in.Autoparktime 3- och Autoparktime 4 har samma funktioner men den senare modellen har blivit omjobbat och har en ny snygg design och en magnetisk fästfunktion som blivit prisbelönt med Good Design Awards som utdelas av Chicago Museum of Architecture and Design.

 
 

En annan rolig och smart grej är att köpa en bilkonverterare, som gör att din teknikintresserade vän kan använda sin bärbara dator i bilen. Det fungerar även på andra prylar som annars kräver en vanlig kontakt såsom mobilladdare eller vissa bärbara musikspelare. Smarta och roliga prylar att köpa är också adapters som gör att man kan konvertera sina gamla videofilmer, kassettband och LP-skivor till datorn för att sedan bränna ut dem på Dvd-skivor. På så sätt kan man bevara gamla minnen längre och faktiskt få användning av alla VHS-filmer och kasettband som idag bara ligger ock skräpar.

TV-spel och dataspel är ju också något som alltid brukar gå hem till den teknikintresserade. Numer är även gamla tv-spel inne igen, som Nintendos 8-bitars spelkonsol, där spelen med Super Mario Bros introducerades för första gången. Tänk att ge bort en riktig nostalgitripp i present! Annars är marknaden full av olika spel och konsoler och det finns garanterat någontign som passar