Roliga upplevelser

Det finns många typer av upplevelser man kan ge bort i julklapp. Det finns ”lugna” upplevelser som provsmakning av champagne, ölprovning, stadsvandringar och massage. Dessa upplevelser i all ära, men här tipsar vi om lite mer fartfyllda och spännande och roliga upplevelser. Lite mer aktiva upplevelser där man t.ex. får prova på en ny lite ovanlig sport man knappt ens hört talas om tidigare.

MTB Downhill

MTB Downhill
1,890.00SEK

Kombinera en tuff upplevelse som känns i kroppen efteråt med fantastisk natur. Ta liften upp till Åreskutan och titta på den vidunderliga utsikten. Glöm inte att rätta till skydden, ta ett djupt andetag - sedan går det utför på den steniga cykelleden ner mot Åre! * Lär dig cykla downhill på steniga cykelleder * Övningar i hög fart på säkert sätt * Cykel, skydd, instruktör ingår Om upplevelsen: För att cykla downhill utan åtskilliga vurpor krävs övning. De höga farterna och underlaget innebär risker som måste tas på allvar. När du fått kläm på tekniken med kunniga instruktörer, är det du själv som avgör hur snabb eller brant färden ska vara. Våghalsar på jakt efter adrenalinkickar har mycket att hämta här. Ett par timmar i cykelsadeln i full karriär framåt och nedåt.

Se Zlatan Fotbollsresa ? Presentkortets värde: 4495 kr

Se Zlatan Fotbollsresa ? Presentkortets värde: 4495 kr
4,495.00SEK

Vem älskar inte Zlatan? Följ den levande legenden Zlatan Ibrahimovic när han spelar i Manchester united. * Två nätter på trestjärnigt centralt hotell * Frukost samtliga dagar * Matchbiljett på utvalda platser * Beloppet gäller som ett presentkort hos resebolaget - plocka ihop din drömresa till presentkortets värde Vi erbjuder fotbollsresor till de allra största matcherna för säsongen, ett måste för ett riktigt fan. Hela beloppet gäller som ett presentkort hos resebolaget där du själv väljer liga.

Personlig tränare

Personlig tränare
450.00SEK

Det är roligt att röra på sig, men att ta sig till gymmet är ärligt talat ingen hit. Nu har du något att se fram emot, för din personlige tränare kommer att visa hur kul du kan ha på ett gym. *Passar alla, tränad som otränad *Träningen skräddarsys för att passa dig *Hitta ny inspiration och motivation Det spelar ingen roll om du har bott på ett gym eller om det är första gången som du sätter foten i ett. Tränaren kommer att peppa dig genom ett roligt och utvecklande pass som skräddarsytts efter dina mål och behov. Presentkortet kan användas på alla Nordic Wellness gym i Sverige och är laddat med 450 kronor som kan användas som betalning eller delbetalning.

Spela Hickorygolf

Spela Hickorygolf
1,995.00SEK

Spela hickorygolf under en halvdag där all utrustning, instruktioner och greenfee ingår. Utmärkt för dig som är intresserad av sporten men vill prova på den först. * Prova på Hickorygolf * All utrustning ingår * Du får tid med instruktör på plats

Danslektion för två

Danslektion för två
300.00SEK

Lär er dansa Salsa tillsammans. Det är fantastiskt att upptäcka hur mycket din kropp klarar av och dansen är den perfekta upplevelsen för att uttrycka dig fysiskt. Ta med någon du tycker om och lär er dansa glödande Salsa. * Lär er dansa Salsa * Latinamerikanska rytmer och pulserande känslor i hela kroppen * En kunnig instruktör Upplevelsen inleds med att ni tillsammans med en instruktör går igenom salsaövningarna och dess steg. Sedan provar ni på, i grupp, steg för steg tillsammans med instruktören. Oavsett om du kan några steg eller inga alls är du välkommen.

Badentré för hela familjen

Badentré för hela familjen
270.00SEK

Plast, lek och härlig motion. En dag på badhuset är ett skojigt äventyr för både stora och små. Nu erbjuder vi entrépaket för hela familjen. * Tillbringa en dag på badhuset med hela familjen * Anläggningar över hela Sverige * Gäller för två vuxna och två barn Ta med hela familjen på en härlig dag i badhuset. En perfekt present som uppskattas av både barnen och deras föräldrar. Detta inträde gäller på 31 anläggningar i 21 olika kommuner över hela Sverige.