Partyjulklappar

Om du känner någon som ofta brukar arrangera fester och partyn så kan det vara roligt att satsa på partyjulklappar till honom eller henne. Det finns mycket att välja bland när det gäller spel, drinktillbehör, belysning och annat för att höja stämningen på festerna.

Papperstallrikar Kvadrat Vita - 14-pack

Papperstallrikar Kvadrat Vita - 14-pack
39.00SEK

Stilrena och fyrkantiga vita papptallrikar som &au

Poliskeps på Diadem Mini - One size

Poliskeps på Diadem Mini - One size
69.00SEK

Söt liten polishatt på svart diadem som

MARVEL CAPTAIN AMERICA SKÖLD SILIKONBRICKA

MARVEL CAPTAIN AMERICA SKÖLD SILIKONBRICKA
126.65SEK

Kapten Amerika, den första amerikanska superhjälte från Marvel Comics med styrka, smidighet och enorm vilja av patroism. Han bär den mest kända signaturskölden i historien från Marvel Comics som är tecknet av den amerikanska flaggan. Fixa ett coolt party med tolv små sköldar som väntar på att fyllas med is, gelatin, eller till och med choklad, så du kan ha kylda drycker och läckra tilltugg. Skaffa den idag och gör dina vänner och familj svartsjuk! Information om MARVEL KAPTEN AMERIKA SKÖLD SILIKONFACK 12 sköldformade fack på brickan Färg: Röd Silikonfack

Heidi Blond Peruk - One size

Heidi Blond Peruk - One size
99.00SEK

Blond peruk med två långa flätor

Batman - Cool Party Bro! T-Shirt Gul X-Large

Batman - Cool Party Bro! T-Shirt Gul X-Large
189.00SEK

Batman - Cool Party Bro! T-Shirt Gul X-Large

Sifferpinata 9

Sifferpinata 9
199.00SEK

Festlig Sifferpiñata i form av siffran nio&

 
 

Till festvärden kanske det passar bra med en t-shirt som pulserar i takt med musiken på dansgolvet. Det finns att köpa på CoolStuff.se som även har många andra roliga produkter för partyälskaren. Vad sägs om en låsbar kork till vin- eller spritflaskan! Ett smart sätt att håla fingrarna i styr på alla som vill dricka upp det fina årgångsvinet för tidigt. Det finns även bag-in-box hållare och ölöppnare med räknare. Dessa räknare håller koll på hur många burkar man öppnat, respektive hur många glas vin man tagit samt hur mycket vin det finns kvar. Det är ett ämne som kan skapa många roliga diskussioner på festen.

Fina glas, glasunderlägg och andra inredningsdetaljer fungerar också bra att ge bort i julklapp för dem som tycker om att ha gäster. Man kan även köpa roliga bakformar, muffinsformar, servetter eller isbehållare som gör att serveringen och dukningen blir extra rolig. Som du kanske märker så är utbudet på produkter i denna kategori ganska stort så det finns säkert någonting som passar just din festprisse! På Bluebox hittar du ett mycket brett utbud av roliga inredningsprylar som passar perfekt både till vardag och fest.